top of page
Selina-13_edited.jpg

Tarieven

Mondhygiënisten bepalen de tarieven voor de preventieve mondzorg niet zelf, deze worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

Hieronder ziet u een prijslijst met daarin de meest voorkomende behandelingen en bijbehorende tarieven. 

logo_NzA.png

Tarieven

Tarieven 2024l_edited.jpg

InfoMedics

In mijn praktijk geef ik u graag mijn volledige aandacht en goede zorg. Daarom ontvangt u uw zorgnota via InfoMedics.  Zij werken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), daarnaast beschikken zij over diverse keurmerken voor privacy- en gegevensbescherming (ISO27001, ISO9001 en NEN7510).  

InfoMedics ontvangt vanuit Mondzorg Mensink alleen de gegevens die noodzakelijk zijn om uw factuur te kunnen verwerken. Zij ontvangen geen medisch inhoudelijke gegevens over uw behandeling.

Op de website van InfoMedics kunt u terecht voor vragen omtrent uw factuur, betalingen en meer. Via onderstaande button navigeert u naar de website van Infomedics .


Liever telefonisch contact? Van maandag t/m vrijdag zijn zij tussen 09:00 en 17:00 uur bereikbaar via 036- 20 31 900.

Infomedics_logo.png

Bent u 18 jaar of ouder? Dan is het noodzakelijk om een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg af te sluiten om voor vergoeding van de behandelingen in aanmerking te komen.

 

Wanneer u zich aanvullend verzekerd kan het alsnog voorkomen dat u (een gedeelte van) de behandeling zelf moet betalen. Dit ligt aan de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Raadpleeg daarom altijd de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoedingen voor tandheelkundige zorg. Bekijk via onderstaande button de actuele tarieven voor preventieve mondzorg, of neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Wat krijg ik vergoed?

Vergoedingen

In de kindertijd wordt het fundament gelegd voor het volwassen gebit. Juist daarom is een goede mondhygiëne bij kinderen van groot belang. Mondzorg behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden dan ook volledig vergoed vanuit het basispakket door uw zorgverzekeraar.

Vergoeding bij kinderen tot 18 jaar

bottom of page